Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Σπάρτη: Νέο σήμα γεμάτο… ιστορία!

Σπάρτη: Νέο σήμα γεμάτο… ιστορία!

e7acf21e2d6eaf7a2f2d5de8f315b736_L

 

Η ΑΕ Σπάρτη έδωσε  στη δημοσιότητα το νέο της έμβλημα.

Μια μέρα μετά τη σύσταση της ομάδας σε ΠΑΕ, η ΑΕ Σπάρτη εμφάνισε σήμερα το νέο της σήμα με το οποίο τιμά την ιστορία της με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.
Στο νέο σήμα υπερτονίζονται όλα τα χαρακτηριστικά των Αρχαίων Σπαρτιατών και Λακώνων με διάφορα στοιχεία όπως είναι η περικεφαλαία του Σπαρτιάτη αξιωματικού, το χαρακτηριστικό «Λ» των Λακεδαιμονίων και η φράση «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ» ενώ στο κάτω μέρος δεσπόζει η ελληνική σημαία. Το νέο σήμα με το καλημέρα απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από φιλάθλους της ομάδας και μη, ενώ στα social media έγινε ένας… καλός χαμός με τις εξελίξεις που έρχονται στην ομάδα. Η διοίκηση, από την πλευρά της, τηρεί ευλαβικά το πλάνο που έχει θέσει βάζοντας τις βάσεις για μια ομάδα που θα «σφύζει» από υγεία σε όλα τα επίπεδα για να χαράξει τη δική της πορεία στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

AdTech Ad

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Μετά την άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και τη σύσταση της ΠΑΕ, θέλοντας και κάνοντας βήματα προόδου, η διοίκηση παρουσιάζει το νέο έμβλημα, υπενθυμίζοντας τις βαθιές ρίζες του συλλόγου.
To νέο έμβλημα έχει μια δυναμική που πηγάζει από την ιστορία τα πόλης και την φιλοσοφία των Αρχαίων Σπαρτιατών.
Στο νέο σήμα δεσπόζει η περικεφαλαία Σπαρτιάτη αξιωματικού, όπου αναγράφεται η επίσημη ονομασία της ομάδας «ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ» και περικλείει την ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου. Από κάτω ξεδιπλώνεται η φράση που έλεγαν οι Σπαρτιάτισσες μανάδες στους γιους τους, όταν τους αποχαιρετούσαν για κάποια μάχη: «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ». Από το έμβλημα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το παγκοσμίως γνωστό «Λ», σήμα των Λακεδαιμονίων. Το κόκκινο φόντο συμβολίζει το χρώμα του μανδύα που φορούσαν οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες, αφενός για να καλύπτουν το αίμα, όταν πληγώνονταν σε κάποια μάχη και αφετέρου για να στείλουν μήνυμα εκφοβισμού και αυτοπεποίθησης. Οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν έκρυβαν, φοβούμενοι, τη θέση τους. Ήθελαν να δείχνουν που ακριβώς βρίσκονται. Η βάση του νέου εμβλήματος φέρει την ελληνική σημαία».

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top