Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Νέα ανακοίνωση για τα διαρκείας

Νέα ανακοίνωση για τα διαρκείας

134383276253_lrg (1)Η αύξηση δεν θα πιάσει όσους κλείσουν τα εισιτήρια μέχρι 31/07.

Με διορθωτικές κινήσεις η ΠΑΕ προσπαθεί να βάλει μία τάξη στην αναστάτωση που έχει προκληθεί με την αλλοπρόσαλλη τακτική στην πώληση των διαρκείας. Όπως είναι γνωστό σε προηγούμενη ανακοίνωση είχε αναφερθεί ότι όσοι δεν αγοράσουν εισιτήριο μέχρι 31/07 απο 01/08 θα πληρώσουν το εισιτήριο αυξημένο.

Με αποψινή ανακοίνωση αναφέρεται ότι αν κάποιος κάνει κράτηση του εισιτηρίου μέχρι 31/07 θα μπορεί και τον Αύγουστο να το πληρώσει στην αρχική του τιμή και όχι προσαυξημένο.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση:

Με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά και του προέδρου Γιαλιά γίνεται γνωστό στους φιλάθλους ότι όσοι «κλείσουν» εισιτήρια διαρκείας μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορούν να τα προμηθευτούν με τις ίδιες τιμές και τον επόμενο μήνα. Στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ξέρουν ότι αρκετοί φίλοι της ομάδας βρίσκονται στις διακοπές τους και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε αυτό για την διευκόλυνση των φιλάθλων. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 17 αγώνες πρωταθλήματος και όλους τους αγώνες Κυπέλλου ως εξής: GOLD (Θύρα 5) : 350,00 € * (Θέσεις VIP) RED (Θύρα 4) : 180,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα) BLUE (Θύρα 1) : 120,00 € * (Απέναντι κερκίδα) Παιδικό (Θύρα 5) : 50,00 € (για ανήλικους έως 17 ετών) * Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές χορηγών με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας. * Η ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς το φίλαθλο κοινό και θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου γι’αυτό και απαιτούνται για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία). * Επίσης από φέτος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για διευκόλυνση των φιλάθλων. * Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΤ ΨΗΛΑ !

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top