O Aγροτικός καρέ μεταγραφών

Η ομάδα του Ευόσμου οριστικοποίησε  τέσσερις ακόμα προσθήκες,

υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια οι Ιάσων Παπαδημητρίου, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Κώστας Κυριακίδης και Στέφανος Γουναρίδης.

 

Η ανακοίνωση για τον Παπαδημητρίου: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιάσονα Παπαδημητρίου. Ο γεννημένος στις 20/03/1994 επιθετικός Ιάσονας Παπαδημητρίου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης ενω στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο, Καλαμαριά και Αγιονέρι.Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Ο 22χρονος αμυντικός, Δημήτρης Ουνγιαλίδης μέτρησε πέρυσι 2 συμμετοχές στο Κύπελλο με την ΑΕΛ Καλλονής και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 είχε 24 συμμετοχές στη Football League με τη Ζάκυνθο. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη.Γεννήθηκε στις 24/10/94 στην Κοζάνη και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Την σεζόν 2015-2016 έπαιζε στην Καλλονή ενω στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό της Ζακύνθου και Κ20 της Βέροιας.Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Ουνγιαλίδης θα έχει ξανά συμπαίκτη τον 23χρονο αμυντικό, Κώστα Κυριακίδη, ο οποίος, επίσης, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κυριακίδη.Ο 23χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο ενω στο παρελθόν έπαιξε σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετό Σκύδρας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Το καρέ έκλεισε ο τερματοφύλακας, Στέφανος Γουναρίδης.Ο πρώην γκολκίπερ του Εθνικού Αγιονερίου (27 συμμετοχές) έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν την εστία των Επισκοπής, ΟΦΗ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ήταν στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα τη διετία 2010-12 (16 ματς): «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γουναρίδη. Ο γεννημένος στις 15 Ιουνίου 1990 τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης αποτελεί το νεο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τον Απόλλων Καλαμαριάς ενω στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καβάλα, ΟΦΗ, Αρη, Επισκοπή, Αγιονέρι.Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».