Φορτούνης: “Χρειάζεται χρόνος και υπομονή”

3299de7a10ba59d3a57dd764f5c97c25_L

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τρικαλινού άσου του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι του σε σχέση με πέρσι, κάτι που απαιτεί χρόνο και υπομονή

“Ολοκληρώσαμε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μετά από τόσες ημέρες νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα με το νέο προπονητή.

Άλλα ζητούσε ο Σίλβα και άλλα τώρα ο Βίκτορ και αυτό προφανώς θέλει χρόνο για να το εφαρμόσουμε και να τα κάνουμε όπως τα έχει στο μυαλό του.

Μην βγάζει ο κόσμος συμπεράσματα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Αυτά είναι για τον προπονητή και τίποτα περισσότερο από μια προπόνηση”, τόνισε ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός που φυσικά ρωτήθηκε και το παιχνίδι με την Μπριζ.

“Ήταν το πιο δυνατό, γιατί και ο αντίπαλος μας πίεσε περισσότερο και είχε άλλη δυναμικότητα, ήταν άλλο επίπεδο. Υπήρχαν διαστήματα που παίξαμε καλά, όμως είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Έχουμε ακόμα δέκα ημέρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα δει μια καινούργια ομάδα, με άλλη φιλοσοφία και ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Και προφανώς για να το καταφέρουμε χρειάζεται χρόνος και υπομονή”.