Γλέντι με Θώδη Ζωσιμά στην Καλαμπάκα

Το αδιαχώρητο στη βραδιά των δύο συλλόγων

 

Μουσική βραδιά στο δημοτικό σχολείο διοργάνωσαν από κοινού Μετέωρα και ΑΟ Κλαμπάκας

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν η Έφη Θώδη και ο Παναγιώτης Ζωσιμάς οι οποίοι πραγματικά έδωσαν ρεσιτάλ και ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους.
Η βραδυά ξεκίνησε με τους διοργανωτές να ευχαριστούν τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία τους και τους τόνισαν ότι τους θέλουν πάντα δίπλα τους καθώς ο αθλητισμός γενικότερα στηρίζεται από τον φίλαθλο κόσμο.
Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σιανάνης δήλωσε χαρούμενος που ήταν σ’ αυτή την εκδήλωση των δύο ιστορικών συλλόγων της πόλης, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα τους, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να στηρίζει αυτά τα δύο ερασιτεχνικά σωματεία σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Ο Παναγιώτης Ζωσιμάς ευχαρίστησε τα Μετέωρα γιατί τον κάλεσαν για δεύτερο σερί χορό να συμμετέχει με την ορχήστρα του, όπως επίσης και τους ανθρώπους του ΑΟΚ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Ζωσιμά και στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο χορευτικός σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΑ» που παρουσίασε μια σειρά από χορούς. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του συλλόγου είπε δυο λόγια για την δράση του.
Η Έφη Θώδη βγήκε στην σκηνή λίγο μετά τις 12 κι ευχαρίστησε τόσο τους συλλόγους που την κάλεσαν όπως επίσης και όλον τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Στην συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμά ενώ γι’ αρκετή ώρα είχε κοινό πρόγραμμα με τον Παναγιώτη Ζωσιμά.
Το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι πρωΐας δείχνοντας ότι οι κάτοικοι της Καλαμπακας στηρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις, όπως επίσης έχουν και την ανάγκη της διασκέδασης.
Όσο για τους υπεύθυνους των δύο ομάδων σίγουρα θα πήραν δύναμη και κουράγιο στην δύσκολη προσπάθεια που έχουν αναλάβει.

Kείμενο  και φωτό από tameteora ASMETEORAAOKXOROS15716_04 ASMETEORAAOKXOROS15716_06 ASMETEORAAOKXOROS15716_10