Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » !!!Αυξησεις σοκ στα Διαρκείας του ΑΟΤ!!!

!!!Αυξησεις σοκ στα Διαρκείας του ΑΟΤ!!!

Η ΠΑΕ βάζει και νέο αυξημένο κοστολόγιο από 1η Αυγούστου

Αμηχανία σε όλους προκαλεί η κίνηση του μεγαλομετόχου της  ΠΑΕ να βάλει νέο «καπέλο» εκτοξεύοντας τις τιμές των Διαρκείας στα ύψη  .  Τα ήδη ακριβά εισιτήρια (αυτά που ανακοινώθηκαν προχθές) , θα γίνουν ακόμα ακριβότερα από 1/8/2016 με απόφαση του μεγαλομετόχου . Η κίνηση μοιάζει σαν να μην θέλει η ομάδα φιλάθλους στο γήπεδο και η  ανακοίνωση αναφέρει….

«Από την Παρασκευή είναι σε  κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν ο ΑΟ Τρίκαλα. Αλλά με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά και του προέδρου της ομάδας Γιώργου Γιαλιά οι τιμές που ανακοινώθηκαν θα έχουν ισχύ μέχρι 31 Ιουλίου. Από την 1η Αυγούστου θα υπάρξει αύξηση. Αναλυτικά οι τιμές που ισχύουν μέχρι 31 Ιουλίου έχουν ως εξής:

GOLD (Θύρα 5) : 350,00 € * (Θέσεις VIP)
RED (Θύρα 4) : 180,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα)
BLUE (Θύρα 1) : 120,00 € * (Απέναντι κερκίδα)
Παιδικό (Θύρα 5) : 50,00 € (για ανήλικους έως 17 ετών)

Από την 1η Αυγούστου οι νέες τιμές θα είναι:

GOLD (Θύρα 5) : 500,00 € * (Θέσεις VIP)
RED (Θύρα 4) : 200,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα)
BLUE (Θύρα 1) : 150,00 € * (Απέναντι κερκίδα)
Παιδικό (Θύρα 5) : 50,00 € (για ανήλικους έως 17 ετών)

* Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές χορηγών με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.

* Η ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς το φίλαθλο κοινό και θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου γι’αυτό και απαιτούνται για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία).

* Επίσης από φέτος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για διευκόλυνση των φιλάθλων.

* Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΤ ΨΗΛΑ!»

Συντάκτης

Άρθρα : 16690
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top