Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Χωρίς πλέι οφ, 25/09 η σέντρα

Χωρίς πλέι οφ, 25/09 η σέντρα

e25650e88b2ab2009ff16a0c6759755a_LΑνακοίνωσε τις αποφάσεις της σήμερα η Football League.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Football League σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε στο ΔΣ της Παρασκευής (15/07). Όπως επιβεβαιώθηκε, έγινε επικύρωση με επιφύλαξη, ενώ ανακοινώθηκε ότι δεν θα διεξαχθούν την επόμενη σεζόν πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους αντιπροέδρους, αυτοί είναι οι Παναγιώτης Γιαννόπουλος (Πανσερραϊκός), Αντώνης Λεβεντογιάννης (Απόλλων Σμύρνης), Άρης Λυχναράς (Κισσαμικός), Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος), Βαγγέλης Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας). Αναλυτικά:

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2015-2016.

Σύμφωνα με τη βαθμολογική κατάταξη, υποβιβάζονται από τη FOOTBALL LEAGUE οι ΠΑΕ Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος με την επιφύλαξη ότι σε περίπτωση έκδοσης αποφάσεων από τα αρμόδια δικαιοδοτικά και θεσμικά όργανα της ΕΠΟ επιβολής της ποινής του υποβιβασμού ή αφαίρεσης βαθμών σε βάρος άλλων ΠΑΕ–μελών της FOOTBALL LEAGUE, θα υποβιβασθούν οι τελευταίες και αντίστοιχα, στη θέση τους θα παραμείνει στην FOOTBALL LEAGUE ίδιος αριθμός ΠΑΕ εκ των αρχικά αγωνιστικώς υποβιβασθέντων. Σε περίπτωση υποβιβασμού άνω των δύο (2) ομάδων η θέση τους δεν αναπληρώνεται σύμφωνα με τον ΚΑΠ.

2. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος 2016-2017 και απεστάλη προς έγκριση στην ΕΠΟ. Το σχέδιο που εστάλη δεν προβλέπει την διεξαγωγή play off, κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ.

3. Εξελέγη νέος Πρόεδρος της Football League ο κ. Στέλιος Σφακιανάκης. Η θητεία του είναι διετής.

4. Η εκλογή του Α’ και Β’ Αντιπροέδρου θα γίνει την Τρίτη 19/07/2016. Υποψηφιότητες υπέβαλλαν οι κ.κ.: Π.Γιαννόπουλος (ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Α.Λεβεντογιάννης (ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Α.Λυχναράς (ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ), Α.Ρέλλας (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ), Ε.Χατζηιωάννου (ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ)».

Συντάκτης

Άρθρα : 16741
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top