Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » O Παπαχρήστος στην ΑΕΛ

O Παπαχρήστος στην ΑΕΛ

164158xlarge

Ο πρώην παίκτης των Τρικάλων άλλαξε στέγη.

Γιάννης Παπαχρήστος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και με την υπογραφή της συμφωνίας ο παίκτης εξέφρασε  την ικανοποίησή του για την ένταξή του στην ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς στην Β΄Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γιάννης Παπαχρήστος είναι και πάλι εδώ και μερικές ημέρες παίκτης της ΑΕΛ, και με την υπογραφή της συμφωνίας εκφράζει την ικανοποίησή του για την ένταξή του στην ομάδα.
Ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «H AEΛ είναι μία ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι νοικοκυρεμένη και ότι διαθέτει οργάνωση. Και διαθέτει ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα του μπάσκετ. Έδειξαν με σωστό τρόπο το ενδιαφέρον τους για συνεργασία και σε συνδυασμό με τη δική μου θέληση συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί τη νέα χρονιά. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν για τη νέα χρονιά».
Τις επόμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι σε θέση ν” ανακοινώσει νέες συμφωνίες με παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα χρονιά.

Συντάκτης

Άρθρα : 16725
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top