Ραντεβού των “4” μεγάλων για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ

Θεξετάσουν το ενδεχόμενο για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ

 

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ για να συζητήσουν θέματα του ποδοσφαίρου αλλά και να εξετάσουν το ενδεχόμενο για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Παρόντες θα είναι από την ΑΕΚ ο διευθύνων σύμβουλος Aλέξης Δέδες, από τον Ολυμπιακό  ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, από τον Παναθηναϊκό ο αντιπρόεδρος Χρήστος  Παναγόπουλος και από τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος του “δικέφαλου” του βορρά Μάκης Γκαγκατσης

Το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, που οργάνωσε την συνάντηση ενώ θα κληθούν εκπρόσωποι δύο Ενώσεων που πρόσκεινται στις δύο παρατάξεις που διεκδικούν την προεδρία της ΕΠΟ. Τα ονόματα τους θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη 14/7 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ:

“Οριστικοποιήθηκε η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος της συνάντησης κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο, μετά την πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ και την αποδοχή από τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Η συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 17 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «GALAXY» στο Ηράκλειο. Το παρών θα δώσουν οι Γιάννης Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλέξης Δέδες (Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ), Χρήστος Παναγόπουλος (αντιπρόεδρος ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Το παρών στη συνάντηση κορυφής θα δώσουν και δύο πρόεδροι ποδοσφαιρικών Ενώσεων, ένας από την πλευρά της συμπολίτευσης Γκιρτζίκη και ένας από την αντιπολίτευση.

Η συνάντηση γίνεται με την διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερο δελτίο Τύπου από την ΕΠΣΗ”.