Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Γ ΕΘΝΙΚΗ » Συνεχίζουν Ελευθεροχώρι οι Καραβαγγέλης- Γ. Σκρέκας

Συνεχίζουν Ελευθεροχώρι οι Καραβαγγέλης- Γ. Σκρέκας

 

Και στη Γ Εθνική με τους «Μαύρους Αετούς» οι δύο ποδοσφαιριστές

 

Και στη Γ Εθνική με τους «Μαύρους Αετούς» οι δύο ποδοσφαιριστές«Η διοίκηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Σκρέκα (13/4/1982) και Χρήστο Καραβαγγέλη (1/3/1983) οι οποίοι αγωνίζονται στην άμυνα και τον χώρου του κέντρου αντίστοιχα. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».
Μιλώντας για την παραμονή  Γιώργος Σκρέκας ανέφερε : «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στο Ελευθεροχώρι και ευχαριστώ την διοίκηση για αυτό. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Με τις προσθήκες που έγιναν και γίνονται και τις ανανεώσεις πιστεύω πως θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Η κατηγορία θα έχει απαιτήσεις και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Δηλώσεις έκανε και  ο Χρήστος Καραβαγγέλης σημείωσε: «Ήθελα να μείνω στην ομάδα γιατί ζήσαμε πέρυσι όμορφες στιγμές. Η Γ΄Εθνική είναι μια κατηγορία πρόκληση για όλους και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να επιτευχθούν οι στόχοι».

Συντάκτης

Άρθρα : 16689
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top