Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΒΟΛΛΕΥ » Βόλεϊ :Δυο παίκτες του Ασκληπιού στην Καρδίτσα

Βόλεϊ :Δυο παίκτες του Ασκληπιού στην Καρδίτσα

Δυο νεαροΤρικαλινοί πήραν μεταγραφή στο σύλλογο τη Καρδίτσας

Ο σύλλογος μάλιστα χαρακτηρίζει ως Μεγάλο βήμα για Αναγνώστου-Βαιόπουλο και χαρακτηριστικά αναφέρει…

            Ένα μεγάλο βήμα για τους δύο νεαρούς αθλητές του Ασκληπιού, αποτελεί η μετακίνησή τους για την επόμενη σεζόν στην ομάδα των ανδρών της Καρδίτσας η οποία θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Μετά από επιθυμία της ομάδας της Καρδίτσας και με την σύμφωνη γνώμη των ίδιων των αθλητών δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο για τους 2 αθλητές να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της Εθνικής Κατηγορίας ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο στην αθλητική τους πορεία. Έτσι απ΄την επόμενη χρονιά ο Αναγνώστου Αριστείδης και ο Βαγγέλης Βαιόπουλος θα βρεθούν στα μεγάλα σαλόνια του ανδρικού volley δοκιμάζοντας της δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο.

Η ομάδα της Καρδίτσας αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη δύναμη στον χώρο της Α2 των ανδρών έχοντας κάνει σπουδαία πράγματα,  με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α1 την περίοδο 2013-14.

Η διοίκηση του Ασκληπιού συγχαίρει τους 2 αθλητές που με την αγωνιστικότητά τους και την όρεξη για δουλειά κατάφεραν να πάρουν θέση στα σαλόνια του Ελληνικού volley και τους εύχεται Καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας τους.

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top