Εκλαψαν οι WAGS σύζυγοι των Γάλλων παικτών

Σε κατάθλιψη βρίσκεται η Γαλλία, μια ημέρα μετά την ήττα

 

Σε κατάθλιψη βρίσκεται η Γαλλία, μια ημέρα μετά την ήττα της γαλλικής ομάδας στον τελικό του Euro 2016. Περισσότερο έκλαψαν οι καλλονές σύζυγοι των ποδοσφαιριστών.

Ηταν όλες εκεί για να στηρίξουν τους παίκτες συζύγους και συντρόφους τους, πολλές με τα παιδιά στην αγκαλιά. Ηταν παρούσες σε όλα τα προηγούμενα ματς και έδωσαν χρώμα και λάμψη στις εξέδρες. Αλλά μετά την ήττα της γαλλικής ομάδας απέναντι στην Πορτογαλία, οι WAGS έκλαψαν.


Η αγωνία κράτησε ως το 109ο λεπτό και ένα σουτ του Εντέρ θρυμμάτισε όλα τα «μπλε» όνειρα. Ενώ οι Πορτογάλοι έκλαιγαν από χαρά για τη νίκη στον τελικό, οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές είχαν καταρρεύσει. «Είμαστε λυπημένοι, πάρα πολύ λυπημένοι», ομολόγησε ο Γάλλος προπονητής Νιτιέ Ντεσάν. «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω αυτό το συναίσθημα. Θα χρειαστεί χρόνος για να το χωνέψω», πρόσθεσε.


Στα καφέ, στα σπίτια μπροστά στην τηλεόραση, όπου πάνω από 20 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν τον τελικό, στο γήπεδο Stade de France, η καρδιά όλων των Γάλλων ράγισε. Στις εξέδρες οι WAGS παρακολούθησαν το παιχνίδι με προσοχή και αγωνία. Βρέθηκαν εκεί η σύντροφος του Morgan Schneiderlin, η σύζυγος του τερματοφύλακα, αλλά και η φλογερή ξανθιά σύντροφος του Αντουάν Γκριεζμάν, Ερικα Σοπερένα. Οι WAGS ξέσπασαν σε λυγμούς, ενώ έκλαιγαν ακόμη και τα παιδιά τους!

Βέβαια, μετά την ήττα, στο γήπεδο έκλαιγαν ακόμη και τα καθίσματα!

Πολλοί διάσημοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Ο Νίκος Αλιάγας πρέπει να έκλαψε κι αυτός για τη Γαλλία:

Αλλά κανείς δεν ξέρει για ποιά ομάδα έκλαψε ή γέλασε ο Μικ Τζάγγερ που ήταν εκεί με τους δύο γιούς του: