Ασκληπιός : Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο είχε  του ΔΣ του Ασκληπιού

            Με τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργίου συναντήθηκε το νέο Δ.Σ. του Ασκληπιού στο γραφείο του Δημάρχου, την Παρασκευή 8/7/2016. Την αντιπροσωπεία του ΔΣ με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο της ομάδας κ. Γεωργίου και τα μέλη της Διοίκησης Μπατσίλα Βασίλη, Μαργαρίτη Πόπη, Λεπενιώτη Γρηγόρη και Τόλλιο Δημήτρη υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και εγκαρδιότητα ο κ. Παπαστεργίου.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των αθλητικών χώρων για την καλυτέρευση των συνθηκών άθλησης λαμβάνοντας υπ΄όψιν και της δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Ήδη ο Δήμος ξεκίνησε μεγάλη προσπάθεια για την καλυτέρευση της εικόνας του Κλειστού της Μπάρας που θα βοηθήσει στην προσπάθεια των ομάδων για καλύτερες συνθήκες προπόνησης και αγώνων.

Με την σειρά του ο πρόεδρος του Ασκληπιού αφού ευχαρίστησε κατ΄αρχήν τον κ. Δήμαρχο για την σημερινή συνάντηση, αναφέρθηκε στην μεγάλη βοήθεια του Δήμου και ιδιαίτερα του κ. Παπαστεργίου προς την ομάδα του Ασκληπιού όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολούθησε μια διεξοδική συζήτηση σχετικά με θέματα που έβαλε στο τραπέζι η αντιπροσωπεία του Ασκληπιού, όπως είναι ο καθορισμός ωρών στα Δημοτικά γυμναστήρια, κάποιες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον τρόπο λειτουργίας αυτών, η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Ασκληπιός στην ανάδειξη της εικόνας των Τρικάλων μια και η γυναικεία ομάδα του Συλλόγου θα αποτελέσει και την επόμενη χρονιά πρεσβευτή της Πόλης μετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Α2, κ.α.

Ιδιαίτερη θέση στην συζήτηση πήρε το θέμα της δημιουργίας γηπέδου beach volley στα Τρίκαλα, μετά και τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων σε Πανελλαδικό επίπεδο αθλητριών απ΄ τα Τρίκαλα.

Απ΄ την πλευρά του Ασκληπιού προτάθηκε σαν χώρος το Πάρκο του Αι Γιώργη όπου το όλο εγχείρημα μπορεί να δεθεί με την υπάρχουσα πισίνα δημιουργώντας ένα χώρο που θα μπορεί στο μέλλον να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες beach volley, Πανελλήνιας και Πανευρωπαϊκής εμβέλειας.

Η συνάντηση έκλεισε με την αμοιβαία υπόσχεση για συνεργασία  όλων και στο μέλλον, για το καλό του αθλητισμού δίνοντας διέξοδο στην νεολαία για άθληση και ψυχαγωγία, φέρνοντας την Πόλη των Τρικάλων στο προσκήνιο των αθλητικών δρώμενων Πανελλαδικά.

Ο Α.Σ. Ασκληπιός ευχαριστεί τον κ. Παπαστεργίου για την συνάντηση υποσχόμενος ότι θα κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή της Πόλης σε όλη την Ελλάδα.