Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » Ροή ειδήσεων » Πρωτιά Ζήκου στο πανελλήνιο Εφήβων

Πρωτιά Ζήκου στο πανελλήνιο Εφήβων

Μία ακόμη πρωτιά για τον νεαρό Τρικαλινό σπρίντερ

Ο Κώστας Ζήκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων  κάνοντας ατομικό ρεκόρ στα 100 Μ με χρόνο 10,87

πιο συγκεκριμένα στις κούρσες των 100μ οι νικητές τόσο στους εφήβους όσο και στις νεάνιδες χρειάστηκε να βελτιώσουν τις καλυτερες φετινές τους επιδόσεις για να κερδίσουν. Ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) πέτυχε 10.87 και η Ολυμπία Μπέκου-Φέρρες (Βεργίνα) τερμάτισε σε 12.33.

Την φετινή της επίδοση βελτίωσε και η Αλεξία Πολυκράτη η οποία ήταν νικήτρστα στα 400μ με 56.14 έναντι 56.49 που είχε μέχρι τώρα.

Ο Μιχάλης Παππάς στην πρώτη επίσημη κούρσα φέτος πέτυχε την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα στα 400μ με 47.95 επίδοση που του χάρισε και την νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης σταθερός στις μεγάλες επιδόσεις «έστειλε» τη σφαίρα στα 19.41μ που είναι ατομικό του ρεκόρ με σφαίρα 6 κιλών και καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα.

Και στην σφαιροβολία είχαμε ατομικό ρεκορ για τον Αλέξη Προδανά με 70.45 επίδοση που είναι και η καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα.

Εντυπωσιακός ο Νίκος Νεράτζης βελτίωσε κατά 26εκ το ατομικό του ρεκόρ (5.15μ) ο οποίος κέρδισε στο επί κοντώ με 5.41μ Η επίδοσή του αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη στην Ελλάδα για φέτος πίσω από το 5.55μ του Εμμανουήλ Καραλή και βέβαια μία από τι καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο.

Συντάκτης

Άρθρα : 16741
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top