Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Πετυχημένο το 1ο Summer School

Πετυχημένο το 1ο Summer School

DSC_0794Διοργανώθηκε από το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Summer School του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα,  με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση».

 

Η ανταπόκριση των παιδιών και των γονέων τους, στην πρωτοβουλία των επιστημόνων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού να διοργανώσουν το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, ήταν πολύ μεγάλη. Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στις 15 δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα των 10 ημερών.

 

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 (τελευταία ημέρα) απονεμήθηκαν τα “πτυχία αποφοίτησης” και οι γονείς ενημερώθηκαν σχετικά με τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά τους, πήραν τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν και παρέλαβαν σε ειδικό φάκελο χρήσιμες συμβουλές άσκησης, διατροφής και υγείας. Την ενημέρωση των γονέων έκανε ο υπεύθυνος του SummerSchool, Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος, ο οποίος δεσμεύτηκε απέναντι στους γονείς για τη συνέχεια του προγράμματος και την επόμενη χρονιά. Επίσης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συνεργάτες για την ποιότητα της δουλειάς τους.

SummerSchool

Μετά την ενημέρωση, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις συναγωνιζόμενοι τα παιδιά τους όπως τοξοβολία, darts, baseball, Κρίκετ, πάλη κ.α..

 

Συμβολή στην επιτυχία του προγράμματος είχαν και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού (Γιοβανοπούλου Ε., Κουβάτη Α., Ριζοπούλου Θ., Ζαμζαρά Ε.) που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην ασφαλή συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.

DSC_0660

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του προγράμματος (www.healthykids.gr/summerschool) οι οποίοι βοήθησαν να διατηρηθεί η συνδρομή συμμετοχής στα χαμηλότερα επίπεδα χωρίς όμως να γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

 

 

Με εκτίμηση

 

Δρ. Γεροδήμος Βασίλειoς

Αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΠΘ

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top