Συνεχίζει στα Καλύβια ο Παλάντζας

kaliviaΠαραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Παλάντζα.

Η ταύτιση απόψεων και στόχων, συντέλεσε στην ανανέωση της συνεργασίας και έτσι την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας των «ασπρόμαυρων» την αθλητική σεζόν 2016-17, ανέλαβε εκ νέου ο Σάκης Παλάντζας, ο οποίος δήλωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του ΑΟ Καλυβίων για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και οι στόχοι υψηλοί, ωστόσο με την κατάλληλη συνεργασία, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για την ιστορική αυτή ομάδα. Απώτερος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Ο Σάκης Παλάντζας κατά το παρελθόν, υπήρξε προπονητής του Καραΐσκάκη Μαυροματίου, του Εθνικού Καρδίτσας, του ΑΟ Καρδίτσας και της Ένωσης Δροσερού-Μουριάς.

Επίσης, η διοίκηση του ο ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων ενημερώνει ότι παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με πρώτο μέλημα, την ανανέωση συνεργασιών με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον Σύλλογο.