Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΣΤΙΒΟΣ » Στον τελικό του τριπλούν η Παπαχρήστου, 17η η Μαρινάκου

Στον τελικό του τριπλούν η Παπαχρήστου, 17η η Μαρινάκου

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση

 

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στο τριπλούν για τον τελικό της Κυριακής στην 2η συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Άμστερνταμ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον προκριματικό του αγωνίσματος που έγινε το μεσημέρι υπό συνεχή βροχόπτωση, για την 3η ημέρα της διοργάνωσης, έκανε στην 1η προσπάθεια 14.00μ (αν, -0.4 μ/δ), επίδοση που αποτελεί όριο για την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Με την καλύτερη επίδοση των προκριματικών πέρασε στον τελικό η Πολωνή Άννα Γιαγκάτσιακ Μιχάλσκα με 14.33μ, ενώ η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι πέρασε με την 6η καλύτερη επίδοση, αλλά χωρίς να υποβληθεί στην κουραστική δοκιμασία των τριών προσπαθειών.

Με την 10η καλύτερη επίδοση προκρίθηκε η κάτοχος του τίτλου Όλγα Σαλαντούχα (Ουκρανία) με 13.85μ.

Προκριματικός 1.500μ γυναικών): Η Μαρινάκου 17η με 4.16.53
Την 10η θέση στη Β΄ προκριματική σειρά των 1.500μ γυναικών πήρε η Αναστασία Μαρινάκου, στην 1η συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε σε 4.16.53 και στο σύνολο κατετάγη 17η, ενώ την καλύτερη επίδοση και στις δύο σειρές σημείωσε η Σέρβα Αμέλα Τέρζικ με 4.09.71. Στον τελικό περνούσαν οι 4 πρώτες κάθε σειράς και οι 4 με τους καλύτερους χρόνους.

Συντάκτης

Άρθρα : 16758
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top