Συνεχίζει ο Καραστέργιος, παρελθόν ο Ρούκας

13627229_10209917514353063_8339023726730849071_nΜία παραμονή και μία φυγή από το Ελευθεροχώρι

Η διοίκηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Καραστέργιο. Του ευχόμαστε υγεία και προσωπικές επιτυχίες.
Σε δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος (16/12/1987) τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση που με εμπιστεύεται για ακόμη μια χρονιά. Τα δεδομένα αλλάζουν καθώς θα αγωνιστούμε στην Γ΄Εθνική και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά. Στην ομάδα υπάρχει οργάνωση και καλό ρόστερ ενώ η διοίκηση δείχνει να εμπιστεύεται τους Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως με τις κινήσεις που γίνονται μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Είμαστε νεοφώτιστοι αλλά ήδη στο ρόστερ υπάρχουν παιδιά με εμπειρία. Θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος να παλέψουμε για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στην Γ΄Εθνική».

Από την άλλη παρελθόν αποτελεί ο Ρούκας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ευχαριστεί τον Βαγγέλη Ρούκα για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια.
Σε δηλώσεις του ο Ρούκας σημείωσε:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέφανο Μαράβα και την διοίκηση του Ελευθεροχωρίου για την άψογη συνεργασία τα 2 τελευταία χρόνια. Ζήσαμε όμορφες στιγμές και μακάρι τα σωματεία στα Τρίκαλα να έχουν την οργάνωση που έχουν οι Μαύροι Αετοί. Δυστυχώς επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής όσο και αν το ήθελα. Εύχομαι ολόψυχα μια καλή πορεία στο Ελευθεροχώρι και να πετύχει τους στόχους του.