Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Πήρε αδειοδότηση ο ΑΟΤ

Πήρε αδειοδότηση ο ΑΟΤ

 

 

 

Η ΠΑΕ Τρίκαλα πήρε άδεια και περιμένει τις εξελίξεις.

Πλήρης ήταν ο φάκελος που κατέθεσαν τα Τρίκαλα και πήραν τη αδειοδότηση. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξει κενό στην Σούπερ Λιγκ μπορούν να αγωνιστούν κανονικά!

13631563_10153750028225665_1939408989203780796_n

 

 

Μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» ο Γενικός αρχηγός του ΑΟΤ Ζήσης Κατσαντώνης τόνισε: «Ο ΑΟΤ δεν είχε την υποχρέωση να καταθέσει φάκελο. Επειδή όμως μας ενδιαφέρει η Σούπερ Λιγκ κατατέθηκε πλήρης φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά. Αν λοιπόν υπάρξει κενό με κάποις τροποποιήσεις και με δεδομένη την διάθεση του κ. Γιαλιά να επενδύσει και άλλα χρήματα μπορούμε να παίξουμε στην Σούπερ Λιγκ.»

Ο Ζήσης Κατσαντώνης ζήτησε και την συνδρομή των Τρικαλινών φιλάθλων: «Πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια του κ. Γιαλιά που έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει να προσφέρει δικαιώνοντας την επιλογή των ανθρώπων που τον έφεραν στα Τρίκαλα».

Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει…

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης συνεδρίασε, κεκλεισμένων των θυρών στις 6 Ιουλίου 2016 προκειμένου να κρίνει την αίτηση αδειοδότησης της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα ΠΑΕ.
Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα την άδεια συμμετοχής της στις εγχώριες διοργανώσεις της ΕΠΟ (Football League και Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, στην Αθήνα, την 6η Ιουλίου 2016.
Τον ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ εκπροσώπησαν, ο νομικός σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο υπεύθυνος αδειοδότησης, Άκης Αναστασίου.

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16758
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top