“Αντίο” δικηγόρων με ψηλά το κεφάλι

13575508_1309215702441461_1862050848_oΗττήθηκαν στον προημιτελικό από τον ισχυρό Σόλωνα με 4-1!

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Τρικαλινού Δικηγορικού Συλλόγου “Ασκληπιός” ηττήθηκε χθες με 4-1 από το Σόλωνα Αθηνών, στον προημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος και έτσι αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι τη φετινή διοργάνωση.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σχηματαρίου και το συγκρότημα του Δημήτρη Σαργιώτη ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο, που είναι και ο περσινός κάτοχος του τίτλου, με σημαντικές πιθανότητες να τον κατακτήσει και φέτος.

Να σημειωθεί ότι προπονητής του Σόλωνα είναι ο γνωστός παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής, Νίκος Σκαρμούτσος, με καριέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και πέρασμα από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο ‘Αρης.

Παραταύτα, τα Τρίκαλα για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικά και κατάφεραν στο πρώτο 45λεπτο να κρατήσουν τους Αθηναίους στο ισόπαλο 1-1. Στην επανάληψη όμως, ο Σόλωνας πήρε μπροστά και εκμεταλλευόμενος και την κόπωση των Τρικαλινών σημείωσε τρία τέρματα για να φτάσει στο τελικό 4-1. Για τα Τρίκαλα, πάντως, η πρόκριση και μόνο στα προημιτελικά του πρωταθλήματος συνιστά μία σημαντική επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα αυτή, συμμετέχει μόλις για δεύτερη φορά στη διοργάνωση. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και τη συμμετοχή του Ασκληπιού στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, οπότε μιλάμε για μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν, όπου μάλιστα τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν την τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ εκείνη του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος τώρα, μόλις στο 8′ ο Σόλωνας άνοιξε το σκορ με τον Κριτσιώπη. Τα Τρίκαλα κατάφεραν από το 20’ και μετά να ισορροπήσουν το ματς, για να φτάσουν στην ισοφάριση στο ημίωρο της συνάντησης με άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Μπαμπούρη. Στις αρχές της επανάληψης ο Δημόπουλος θα κάνει το 2-1 για τους Αθηναίους, ενώ θα ακολουθήσουν τα τέρματα των Βλαχάκη και Κριτσιώπη που θα διαμορφώσουν το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις

Ασκληπιός: Γκατζιός, Κατσιάμπας, Γάτσιος, Σπανός, Καπέλας, Τρίμμης, Κούρεντας, Πράτας, Μπαμπούρης, Ακρίβος

‘Επαιξαν και οι: Μουζακιάρης, Παπαβασιλείου, Κατσαρός, Φουντανόπουλος, Σούρλας

Σόλωνας: Μπάρτζης, Χρυσάφης, Δημόπουλος, Σαρρής, Τσιρίγκος, Μπιλίρης, Ροζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Βλαχάκης, Τσόνης, Κριτσιώπης ‘Επαιξαν και οι: Ευαγγελάτος, Αλεξανδρής, Ζάχος, Παπουλίδης