Πάει Λευκάδα ο Τζήμας!

163618xlarge

Νησιώτης γίνεται ο πρώην τεχνικός του Αιόλου.

Το μότο είναι γνωστό: Όποια ομάδα της Α2 θέλει να πάει στην Α1 πρέπει να προσλάβει τον Γιάννη Τζήμα. Ο “Βλάχος” που έχει ανεβάσει ΓΣ Λάρισας, Ολύμπια, ΑΣ Τρίκαλα, Αίολο Τρικάλων και Καβάλα στην Α1 φιλοδοξεί να το πετύχει για έκτη φορά με την Δόξα Λευκάδας η οποία μετά απο μία σειρά ανεπιτυχών προσπαθειών δίνει τα κλειδιά στον Γιάννη.

Το ρεπορτάζ του basketblog ενδεικτικό:

Τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι έτοιμη να ξεκινήσει η Δόξα Λευκάδας, με τους διοικούντες της «νησιώτικης» ομάδας να θέλουν για μια ακόμα χρονιά να κάνουν την υπέρβαση, ψάχνοντας ωστόσο με υπομονή και σύνεση τον αντικαταστάτη του Φώτη Τακιανού.

Όπως φαίνεται, και ενώ σήμερα (6/7) έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, το πιο πιθανό σενάριο είναι το τιμόνι της ομάδας να αναλάβει ο Γιάννης Τζήμας με το basketblog.gr να σας αποκαλύπτει για την επαφή των δυο πλευρών από τις 8/6 με ρεπορτάζ του.

Ο επιτυχημένος τεχνικός θεωρείτε ο ιδανικός για ότι έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της Δόξας, οι οποίοι θεωρούν ότι φετινός τους στόχος εκτός από το χτίσιμο μιας νέας ομάδας είναι και ο πρωταθλητισμός.