Ισόπαλοι με Δράκοντα οι δικηγόροι

13618135_1307711365925228_870793761_n

Με πολλές αλλαγές η Τρικαλινή ομάδα.

Με το παιχνίδι απέναντι στον πανίσχυρο Δράκοντα Αθηνών, ολοκλήρωσε χθες την παρουσία του στη φάση των ομίλων ο Ασκληπιός Τρικαλων, στα πλαίσια της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο Σχηματαρίου και κάτω από αφόρητη ζέστη, η οποία λειτούργησε ως τροχοπέδη για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Η αναμέτρηση είχε ενδιαφέρον μόνο ως προς το ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς αμφότερες οι ομάδες είχαν από 6 βαθμούς και η λευκή ισοπαλία που προέκυψε έδωσε την πρωτιά στον Δράκοντα, στην ισοβαθμία απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Σαργιώτη.

Το ματς, είχε λιγοστές καλές στιγμές, με τα Τρίκαλα να παρατάσσονται με πολλές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, καθώς ο Δημήτρης Σαργιώτης επέλεξε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες, ενόψει του προημιτελικού της Τετάρτης.

Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αν σκεφτει κανείς ότι τα Τρίκαλα, έπαιζαν με πολλές απουσίες και απέναντι σε μία απο τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ οι δύο ομάδες πριν λίγες εβδομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τους Αθηναίους να επικρατούν δύσκολα με σκορ 1-0.

Τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη τον πανίσχυρο Σόλωνα Αθηνών στον προημιτελικό του πρωταθλήματος στις 8μ.μ. , ενώ το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα θα προκύψει μέσα από κλήρωση.

Η σύνθεση του Ασκληπιού Τρικάλων (Δημήτρης Σαργιώτης):Μοιριώρης, Κατσιάμπας, Γάτσιος, Αλεξανδρής, Πράτας, Φουντανόπουλος, Koύρεντας, Κωνσταντέλος, Μουζακιάρης, Τσόγκας, Τσίνας,