Οι Ικαροι με Κουρμέτζα και οκτώ μεταγραφές

Οκτώ μεταγραφές μαζεμένες θα ανακοινώσουν οι Ικαροι

Στην ανακοίνωση το σωματείο αναφέρει…

Η περσινή επιτυχημένη μεν αλλά και συγχρόνως αναγνωριστική χρονιά στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Α1 Θεσσαλίας για τον νέο πρόεδρο της ομάδας των ΙΚΑΡΩΝ, Σκρέτα Κων/νο, αλλά και για τον προπονητή, Κουρμέτζα Γεώργιο, άφησε μια ικανοποίηση αλλά και δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον.

Η αποκλειστική πλέον ενασχόληση του Κώστα Σκρέτα με την ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ (αφού το μπάσκετ είναι το μεγάλο του πάθος και έχει ζήσει όλες τις σπουδαίες στιγμές του Τρικαλινού μπάσκετ ως γενικός αρχηγός και των δύο ομάδων, ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, που ανέβηκαν στην Α1) και η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνει στο νέο αλλά ικανότατο προπονητή, Γιώργο Κουρμέτζα, έχουν δημιουργήσει πια το κλίμα και τα όνειρα για υψηλούς στόχους.

Η ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ λοιπόν φιλοδοξεί φέτος να δίνει θέαμα, να έχει στόχους, που θα ικανοποιούν τους Τρικαλινούς φιλάθλους έχοντας ως όπλα την πείρα του νέου προέδρου, τις δυνατότητες του νέου προπονητή, και το αστείρευτο ταλέντο των αθλητών που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Έτσι, το Δ.Σ. της ομάδας ανακοινώνει ότι από την περσινή ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ ανανέωσαν και θα βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια της ομάδας οι αθλητές: Παπανδρέου, Φούντας, Τσιτσάνης, Λιβιτσιάνος, Χατζής. Κοντά σε αυτούς ήδη έχουν υπογράψει και είναι μέλη της ομάδας οχτώ νέοι Τρικαλινοί (αυτό είναι το σημαντικό) αθλητές οι οποίοι και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Να σημειωθεί ότι από το περσινό ρόστερ της ομάδας δόθηκαν: στους Τιτάνες Παλαμά ο αθλητής Αργύρης Κων/νος, στους Μάγους Τρικάλων ο αθλητής Τρούπης Γεώργιος, στους Πελασγούς Μεγάλων Καλυβίων ο αθλητής Κατούνας Γεώργιος, και στον Ολυμπιακό Καρδίτσας ο αθλητής Πισμίσης Θωμάς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι δημιουργείται νέα δυνατή θυγατρική ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ που θα συμμετέχει σε πρωτάθλημα χαμηλότερης κατηγορίας και στην οποία θα αγωνίζονται αθλητές που θα προετοιμάζονται για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και αυτό το εγχείρημα.