Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από το Stade de France πριν τον προημιτελικό του Euro

Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από το Stade de France πριν τον προημιτελικό του Euro

Αναστάτωση ί έξω από το Stade de France το απόγευμα της Κυριακής,

5D71DAAEF5DF2B43A8DD112715F8A70E

Αναστάτωση  έξω από το Stade de France το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν από την έναρξη του προημιτελικού για το Euro 2016 μεταξύ Γαλλίας και Ισλανδίας. Κατά τις πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε ύποπτο όχημα έξω από το στάδιο και προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Φίλαθλοι που βρίσκονταn έξω από το στάδιο δήλωσαν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο περίπου στις 18:30 (ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με το Reuters, εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας δήλωσε ότι τα εκρηκτικά χρησιμοποιήθηκαν για να ανοίξει το όχημα, ωστόσο τελικά μέσα σε αυτό δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

«Τέτοιοι έλεγχοι συμβαίνουν τακτικά στο Παρίσι. Δεν ανατίναξαν ολόκληρο το αυτοκίνητο» δήλωσε.

Οι πύλες του σταδίου δεν άνοιξαν προκειμένου οι φίλαθλοι να πάρουν τις θέσεις τους, ενώ τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για ελεγχόμενη έκρηξη στην οποία προχώρησαν οι ειδικές δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας, κρίνοντας ότι το συγκεκριμένο όχημα, που βρισκόταν παρκαρισμένο σε μικρή απόσταση από το στάδιο, ήταν ύποπτο.

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top