To πάρε δώσε του Κρόνου

1210

Ανακοίνωση της Τρικαλινής ομάδας για τις αλλαγές που επήλθαν.

Η διοίκηση της Α.Ε ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη αγωνιστική χρονιά και την ξαφνική απώλεια του ιδρυτή και προπονητή του συλλόγου Φάνη Φόρου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου για την παρουσία τους στο γήπεδο μέχρι την ολοκλήρωση των προπονήσεων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα μας πιστή στο διαχρονικό όραμα του ιδρυτή της, για την εκμάθηση του μπάσκετ σε νεαρούς αθλητές θα συνεχίσει σε αυτή τη λογική και τη νέα χρονιά με προτεραιότητα πρώτα τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ, διαμορφώνοντας μέσα από αυτό σωστές αρχές και αξίες και έπειτα να βελτιωθούν φτάνοντας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο μέσω των προπονήσεων και των συμμετοχών τους στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι νεαροί αθλητές Θανάσης  Αμβράζης και Ηλίας Διαλεσιώτης που θα αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό και Άρη αντίστοιχα τη νέα χρονιά και πέραν των αγωνιστικών αναπτυξιακών πρωταθλημάτων του νομού που αγωνίστηκαν φέτος, κατέγραψαν συμμετοχές στο αντρικό τμήμα του συλλόγου και στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων. Τα τμήματα πανπαίδων, παίδων και εφήβων του συλλόγου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι 10 Ιουλίου .Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους φοιτητές της ειδικότητας μπάσκετ του ΤΕΦΑΑ, και παίκτες της ομάδας μας την χρονιά που πέρασε Χρήστο Χήρα και Τριαντάφυλλο Αλεξόπουλο για την παρουσία τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Μεταγραφές στον Κρόνο
Η Α.Ε Κρόνος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα αγωνιστούν με το σωματείο μας τη νέα χρονιά οι Ραφαήλ Μπίζιος και Φώτης Γρηγορόπουλος.

Ο Ραφαήλ Μπίζιος, 23 ετών και ύψους 2,05 mαγωνίζεται στη θέση 5. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ομάδα του Αγίου Νέστορα Τρικάλων και συνέχισε στα Κάτω Λεχώνια Βόλου και στη συνέχεια στη Νίκη Βόλου στη Γ’ Εθνική.

Ο Φώτης Γρηγορόπουλος, πρωτοετής φοιτητής του ΤΕΦΑΑ, 19 ετών και ύψους 1,76 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 προερχόμενος από τον Α.Σ ΠΕΡΑ , ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Ακόμη, με την ομάδα μας θα αγωνιστούν οι Πλεξίδας Γιώργος(31 ετών,1,93 m και αγωνίζεται στη θέση 5), Στέφανος Τσόγιας(22 ετών,1,90 m στις θέσεις 3-4 και Ηλίας Γκοβίνας 23 ετών,1,75 m στις θέσεις 1-2)που προέρχονται από την ομάδα των Δαναών. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στους Δημήτρη Γουλιώτη, Αλέξανδρο Τσέτη, Σωτήρη Δήμο, Θανάση Αμβράζη , Ηλία Διαλεσιώτη και Χρήστο Γκράβα οι οποίοι θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά σε άλλες ομάδες.