Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Aντίο στους πάγκους από Ιβκοβιτς

Aντίο στους πάγκους από Ιβκοβιτς

O Ντούσαν Ίβκοβιτς  αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία λαμπρή καριέρα

 

O Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ηλικία 72 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία λαμπρή καριέρα, ανακοινώνοντας την απόσυρση του από τους πάγκους . «Όλα αυτά τα χρόνια δεν ένιωσα ποτέ άγχος παρά μόνο μεγάλο πάθος. Η απόφαση μου να αποσυρθώ είναι λογική και το ίδιο δύσκολη με όσα έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η δουλειά του προπονητή περιλαμβάνει κάθε μέρα σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις. Όταν όμως η δουλειά αποτελεί και μεγάλη αγάπη, τα βγάζεις πέρα, παρά τις δυσκολίες. Η τελευταία μου απόφαση να αποσυρθώ είναι λογική, μελετημένη, αλλά και δύσκολη.

Το μπασκετ και η προπονητική δεν ήταν μέρος της ζωής μου, αλλά ολόκληρη η ζωή μου. Ήταν μια διαρκής σχέση. Κοιτώντας πίσω, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους παίκτες για το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την έμπνευση. Πάντα έλεγα πως με ενοχλεί να ακούω ότι δημιούργησα παίκτες. Εγώ απλώς τους έδωσα μία ευκαιρία και εκείνοι την αξιοποίησαν. Φυσικά, δεν μπορώ και δεν πρόκειται να πω ποτέ αντίο στο μπάσκετ».

Συντάκτης

Άρθρα : 16723
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top