Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Σε εξέλιξη το Summer School

Σε εξέλιξη το Summer School

soccer

Που διοργανώνει το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 1ο Summer School του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα) με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση». Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του έφτασε στο τέλος της και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η δεύτερη και τελευταία εβδομάδα.

 

Η ανταπόκριση των παιδιών και των γονιών τους στην πρωτοβουλία των επιστημόνων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού να διοργανώσουν το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα ήταν πολύ μεγάλη.

Cricket

Επίσης, πολύ μεγάλος είναι και ο ενθουσιασμός των παιδιών με το πρόγραμμα και το πλήθος δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν όπως: αθλοπαιδιές, τοξοβολία, κρίκετ, μπάντμιντον, τέννις,TAE KWON DO,πάλη, baseball, kids athletics, μουσικοκινητικά προγράμματα,παιδαγωγικά παιχνίδια, δημιουργία υγιεινού σνακ, γλυκού, παγωτού κ.α.

Kids

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, (10:00 η ώρα) είναι η ημέρα αποφοίτησης των παιδιών όπου θα παραλάβουν το “πτυχίο” τους. Την ημέρα αυτή οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά με τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά τους, θα πάρουν τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν και χρήσιμες συμβουλές άσκησης, διατροφής και υγείας.

Teachers

Επίσης, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις συναγωνιζόμενοι τα παιδιά τους (τοξοβολία, darts, baseball, Κρίκετ κ.α.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschool.

soccer

Συντάκτης

Άρθρα : 16741
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top