Mε το δεξί στην τελική φάση οι Δικηγόροι

13555680_1304707106225654_207994718_o Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η ομάδα των Τρικαλινών δικηγόρων

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Τρικαλινοί Δικηγόροι στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Χαλκίδα.

Επικράτησαν  στο γήπεδο Βασιλικού της Ρόδου με σκορ 4-1 και έτσι πήραν το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωσης, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και δείχνοντας ότι έχουν τα φόντα για ένα πολύ καλό πλασάρισμα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σαργιώτη άνοιξαν το σκορ στο 24′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπαμπούρη και κακή εκτίμηση του Λαμπαδάκη. Στο 30′ ο Μπαμπούρης εκτέλεσε και πάλι κόρνερ, με το Λαμπαδάκη να αποκρούει ασταθώς και τον Καπέλα με κοντινή κεφαλιά να γράφει το 2-0. Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Ρόδος μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με ωραίο πλασέ του Παπαδόπουλου μείωσε σε 2-1. Στο 60′ ο Κεραμίδας έκανε από κοντά το 3-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το τέρμα που σημείωσε, ενώ στο 65′ ο Μπαμπούρης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αντιπάλων και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Επόμενος αντίπαλος για τους Τρικαλινούς η ομάδα του Πειραιά την οποία θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο και ώρα 9.30 μμ και με ενδεχόμενη νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις Τρίκαλα: Γκατζιός, Κούρεντας, Σπανός, Καπέλας, Γάτσιος, Ζιώζιας, Τρίμης, Ακρίβος, Κεραμίδας, Πράτας, Μπαμπούρης

‘Επαιξαν και οι: Παπαβασιλείου, Φουμζαφόπουλος, Κωνστανέλος, Μoυζακιάρης, Μοιριώρης

Ρόδος: Λαμπαδάκης, Χυριστής, Καραγιάννης, Ψύλλου, Παπαιωάννου, Παπαδόπουλος, Ζωγραφίδης, Βλάχος, Πούλιος, Μειμάρης, Μπέης