Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » Φρύδας: «Σύντομα τo όνομα του προπονητή»

Φρύδας: «Σύντομα τo όνομα του προπονητή»

11237574_1831737480385253_765152071862528862_n

Με σφιχτό μπάτζετ θα προχωρήσει και στη νέα σεζόν η ΚΑΕ Τρίκαλα

Τις εύλογες ανησυχίες για τη στασιμότητα της; ΚΑΕ θέλησε να κατευνάσεις ο Ε. Φρύδας και σε δηλώσεις του τόνισε πως σύντομα θα βγουν νέα από την ομάδα

 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα ΒC Βαγγέλης Φρύδας μίλησε στην «Λέσχη 97,6» για την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων και προσπάθησε να στείλει μήνυμα εφησυχασμού στους φιλάθλους.

«Στα 3 χρόνια που η ομάδα παίζει στην Α1 έχει ακολουθήσει μια πολιτική οικονομική που δεν ξεφεύγει. Αυτό δεν είναι τυχαίο, ο κ. Ρουσιαμάνης θέλει να είναι συνεπής και για το λόγο αυτό η συνταγή δεν θα αλλάξει και τη νέα σεζόν».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος ρωτήθηκε για το θέμα του προπονητή. «Είναι αλήθεια ότι μετά από 3 χρόνια με τον Κώστα Φλεβαράκη η 4η σεζόν θα είναι διαφορετική με νέο προπονητή. Πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρξει η ανακοίνωση για το όνομα του και από εκεί και πέρα ελπίζω ότι μπορούμε να βάλουμε τους στόχους».

Ενώ στην ερώτηση αν ο νέος προπονητής θα είναι ο Κύπριον Τόνι Κωνσταντινίδης  ο Βαγγέλης Φρύδας τόνισε ότι στις περιπτώσεις αυτές το καλό είναι να υπάρχουν οι επίσημες ανακοινώσεις…

Συντάκτης

Άρθρα : 16729
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top