Η διπλή ανακοίνωση της ΑΕΚ για Βασιλειάδη και Ιβάνοβιτς

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Κώστα Βασιλειάδη άνοιξε

77527936D8B77958D614DF0E59E738E3

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Κώστα Βασιλειάδη άνοιξε και τυπικά το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ και αφού νωρίτερα είχε ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την «Ένωση».

Ο διεθνής γκαρντ είχε πολύωρη συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα της διοίκησης, Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ ξεναγήθηκε και στα γραφεία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς έκανε την αρχή, κι ο Κώστας Βασιλειάδης ακολούθησε. Ο πρώην διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τις εργομετρικές εξετάσεις έδωσε το «παρών» σήμερα (28/06) στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C., στη Λεωφόρο Ηρακλείου (Νέο Ηράκλειο), όπου έτυχε θερμής υποδοχής από διοικούντες την «Ένωση» και εργαζομένους. Ξεναγήθηκε στους χώρους της εταιρίας, ενώ είχε πολύωρη συνομιλία με το Μάκη Αγγελόπουλο».

Ιβάνοβιτς τριετίας

Και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος την Τρίτη επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ, υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της νέας ομάδας του.

Ο Μαυροβούνιος γκαρντ, αφού έβαλε τη… τζίφρα του στην επισημοποίηση της συνεργασίας με τον «Δικέφαλο», στη συνέχεια είχε επαφή και με τον Μάκη Αγγελόπουλο τον «ισχυρό άντρα» της «Ένωσης», Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και τον αντιπρόεδρο, Σταύρο Δουβή.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«O Nίκολα Ιβάνοβιτς επισκέφθηκε σήμερα (28/06) τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C.

Ο Μαυροβούνιος διεθνής γκαρντ υπέγραψε το (ελληνικό) τριετές συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα», ενώ είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Πρόεδρο της εταιρίας, Μάκη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο Σταύρο Δουβή.