Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» τον Σίλβα στην Σαουθάμπτον

O Πορτογάλος προπονητής είναι πιθανό να καθήσει στον πάγκο της Σαουθάμπτον

 

Με κλειστές τις πόρτες στην Primeira Liga, οι Πορτογάλοι θεωρούν την Αγγλία ως πιθανότερη προοπτική για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Σίλβα, που παραιτήθηκε ξαφνικά από τον Ολυμπιακό.

Οπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, σύμφωνα με τις πορτογαλικές εφημερίδες «O ‘Jogo», «A Bola» και «Record», και αναφορές στις ιστοσελίδες τους, ο Πορτογάλος προπονητής είναι πιθανό να καθήσει στον πάγκο της Σαουθάμπτον, που αναζητά προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, που αναφέρθηκε επίσης ως προοπτική, δεν φαίνεται, όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, να ενδιαφέρει τον Μάρκο Σίλβα. Σημαντική προϋπόθεση για την μετακίνηση του Σίλβα στους «Αγίους» θεωρείται η παρουσία των Πορτογάλων Τσέντριτς και Ζοσέ Φόντε, που θεωρούν την περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ιδανική, καθώς συνδυάζει εμπειρία και δουλειά με τους νέους.

Η προοπτική της Πορτογαλίας, πρέπει να αποκλειστεί την δεδομένη στιγμή, αφού είναι κλεισμένες οι θέσεις στους πάγκους των τριών μεγάλων συλλόγων. Ο Ρουί Βιτόρια πρωταθλητής με την Μπενφίκα δεν πρόκειται να μετακινηθεί, όπως και ο Ζόρζε Ζέσους, που έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ στην Πόρτο, έφτασε εσχάτως ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος.