Στα κυανέρυθρα και ο Σαχσανίδης

3524aa31d1bd95c8eb1e764ae369ac4a_LΤην απόκτηση του πορτιέρο Φίλιππου Σαχσανίδη ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα

Συνεχίζουν την μεταγραφική τους αντεπίθεση τα Τρίκαλα, καθώς ενισχύθηκαν στον άσο, με τον Φίλιππο Σαχσανίδη. Ο 27χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν φέτος στη Δόξα Δράμας, έχοντας 10 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει περάσει από ΟΦΗ και Πανιώνιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια ομάδα όπως τα Τρίκαλα. Είμαι απόλυτα ενημερωμένος για τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι είναι υψηλοί και θέλω να βοηθήσω για να υλοποιηθούν. Γνωρίζω την ιστορία και την δυναμική του κόσμου, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους αυτούς. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με επιλέξανε και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Φίλιππο Σαχσανίδη. Γεννήθηκε στις 23/10/1989 και έχει πλούσιες εμπειρίες και από την Σούπερ Λίγκα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ασπρόπυργο, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκα με ΟΦΗ και Πανιώνιο, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, στην Δόξα Δράμας και πέρυσι βρισκόταν σε επαγγελματική ομάδα στην Φινλανδία.