Παραιτήθηκε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό

Ζήτησε ζήτησε για προσωπικούς λόγους την λύση της συνεργασίας του

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της παραίτησης του Μάρκο Σίλβα από το τιμόνι του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Μάλιστα λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησης, ήρθε νέα ανακοίνωση με την πρόσληψη του νέου προπονητή, του Βίκτορ Σάντσεζ.

Παρά το γεγονός ότι ο Μάρκο Σίλβα βρέθηκε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, ζήτησε για προσωπικούς λόγους την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά ήρθε η ανακοίνωση με την απόκτηση του νέου προπονητή, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα ως βοηθός του Μίτσελ, ενώ πέρσι πέρασε από τον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Πλέον μένει να δούμε ποιος ήταν ο λόγος που ώθησε τον Πορτογάλο στην παραίτηση, ενώ εντύπωση προκαλεί και η ταχύτητα με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τον αντικαταστάτη του.

Ανακοίνωση για Μάρκο Σίλβα:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή».

Ανακοίνωση για Βίκτορ Σάντσεζ: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεζ».

Στην Αυστρία ο Βρέντζος

Άμεσα στην Αυστρία βρέθηκε ο Γιάννης Βρέντζος προκειμένου με σκοπό να ενημερώσει και επίσημα τους παίκτες για τις εξελίξεις, καθώς και για την πρόσληψη του Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί στους παίκτες της ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης στην προπόνηση.