Σήμερα μια ακόμα ΓΣ των Μετεώρων

Δεν έδωσε αποτέλεσμα και λύση η  πρόσφατη ΓΣ του ΑΣ Μετέωρα

Δεν έδωσε αποτέλεσμα και λύση η  πρόσφατη ΓΣ του ΑΣ Μετέωρα και όσοι παρεβρέθηκαν αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια σήμερα στον ίδιο χώρο και με ίδια ώρα σύγκλησης

 

Στην πρόσφατη ΓΣ  όπως αναφέρει το meteora gr παρόντα ήταν περίπου 28-30 μέλη του Σωματείου και η όλη διαδικασία ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κ. Κώστα Φαμίση να παίρνει τον λόγο.
Ο κ. Φαμίσης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της τριμελής επιτροπής που είχε αναδειχθεί στην συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς δεν παρουσιάστηκε τελικά κανένα σχήμα για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.
Ο πρόεδρος της Γ.Σ. ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπήρχε το ενδιαφέρον από πλευράς των προπονητών της Ακαδημίας για να δημιουργήσουν κάποιο σχήμα, ένας άλλος πρώην παράγοντας της ομάδας που είχε εκδηλώσει φιλολογικό ενδιαφέρον δεν έδωσε το παρόν, ενώ μία ακόμη λύση είναι να βγει μία διοικούσα επιτροπή όταν θα τελειώσει η διαδικασία των συνελεύσεων.
Ακολούθησε συζήτηση κι ακούστηκαν διάφορες απόψεις. Ο κ. Φαμίσης δήλωσε ότι υπάρχει μια πικρία από τα μέλη που υπήρχαν στην Γ.Σ. για την μη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου της πόλης για να αποφασίσουν όλοι μαζί το μέλλον του Σωματείου . πηγή: τα μετέωρα