Μεγάλες επιδόσεις από τους ρίπτες του ΓΑΣ Ζευς

batzavalis_oaka_Copy

Ο ακοντιστής Πάρης Μπατζάβαλης (φωτό)  έπιασε το όριο για τους Πανευεωπαϊκούς

Κάτω από εξαιρετικά  υψηλές θερμοκρασίες , διεξήχθη στην Πάτρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών, που αποτελούσε και πρόκριση για τους διεθνείς και Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες όμως οι ρίπτες  του ΓΑΣ ΖΕΥΣ σημείωσαν πολλά νέα ατομικά ρεκόρ και κατέλαβαν εξαιρετικές θέσεις στα  αγωνίσματά τους. Αναλυτικά τα  αποτελέσματα των αθλητών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ έχουν ως εξής.

Ο ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗΣ ΠΑΡΗΣ στον ακοντισμό κατέλαβε την πρώτη θέση και σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα με 81.45 μέτρα, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και θα αγωνισθεί σε λίγες ημέρες στο Άμστερνταμ στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Ανδρών – Γυναικών , κυνηγώντας και την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στην σφυροβολία Γυναικών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την εξαιρετική επίδοση 57,85 μέτρα και ανέβηκε για ακόμη μία φορά στο βάθρο των νικητών των Πανελληνίων αγώνων.

Ο ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στον ακοντισμό ακολουθώντας τα βήματα του συναθλητή του Μπατζάβαλη  βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ κατά τρία ολόκληρα μέτρα σημειώνοντας επίδοση 68,35 μέτρα και έχασε για λίγο την άνοδό του στο βάθρο των νικητών καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Ο ΜΕΝΓΚΛΕΜΠΕΗ ΓΙΑΝΝΗΣ στην σφυροβολία σημείωσε επίδοση 67,64 μέτρα καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση και προετοιμάζεται για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων.

Η ΑΡΓΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ στην σφυροβολία για μία ακόμη φορά έδειξε ότι είναι αθλήτρια αγώνων , παρά την ελλιπή προετοιμασία της σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 49,06 μέτρα και κατέλαβε την έκτη θέση.

Η ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ στον ακοντισμό πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 47,44 μέτρα που την έδωσε την έκτη θέση στο αγώνισμά της .

Η ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ επίσης στον ακοντισμό με επίδοση 47,28 μέτρων κατέλαβε την όγδοη θέση στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο ΣΑΝΤΗΣ ΧΑΡΗΣ στην σφαιροβολία πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 14,45 μέτρα και αγωνίστηκε στον τελικό του αγωνίσματος.

Δύο ακόμη νεαροί αθλητές του συλλόγου που έλαβαν μέρος στους αγώνες  ο σφαιροβόλος  ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  και ο ακοντιστής  ΤΣΙΡΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για την αθλητική εξέλιξή τους.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΖΕΥΣ συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου , καθώς και τους προπονητές  Κυριαζή Θωμά , Κοντονάσιο Λουκά και Κοντονάσιο Δημήτρη.