Στους Τιτάνες Παλαμά ο Χάρης Φόρος!

ask-proponhsh-6-4-2016-5

Την τεχνική ηγεσία της έτερης ομάδας του νομού που αγωνίζεται σε Εθνικές κατηγορίες αναλαμβάνει ο Χάρης Φόρος!

Ο 39χρονος τεχνικός από τα Τρίκαλα, λίγες ημέρες μετά το «διαζύγιό» του με τον Α.Σ. Καρδίτσας συμφώνησε να καθοδηγήσει τους Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι επιστρέφουν στη Γ’ Εθνική (δείτε ΕΔΩ τον καταρτισμό των Ομίλων) μετά από μία διετή παρουσία στη Β’ κατηγορία.

Ο Φόρος προωθήθηκε στη θέση του πρώτου προπονητή στον Α.Σ.Κ. τον Δεκέμβριο του 2014, όταν και κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Σπύρο Παππά, του οποίου ήταν βοηθός από το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Με προπονητική εμπειρία και στα τμήματα υποδομής του Αιόλου Τρικάλων, ο Χάρης Φόρος διατηρήθηκε από τον Α.Σ.Κ. στη θέση του προπονητή πέρυσι το καλοκαίρι και ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με την ιστορική άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική, μετρώντας σερί 20 νίκες – 2 ήττες.

Συνολικά ο Τρικαλινός προπονητής από την ημέρα που ανέλαβε πρώτος κόουτς των Κυανόλευκων κατέγραψε 29 νίκες και 10 ήττες στη Γ’ Εθνική, ενώ στο Θεσσαλικό Σούπερ Καπ είχε ρεκόρ 4 νίκες – 3 ήττες, φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Γ.Σ. Λάρισας.

Παράλληλα, ο Φόρος κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, την οποία την καθοδήγησε μέχρι την κορυφή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Οι επαφές για τη συγκρότηση του ρόστερ των Παλαμιωτών έχουν αρχίσει πλέον σε συνεργασία με τον νέο προπονητή, ο οποίος είναι γνώστης της Θεσσαλικής αγοράς και των παιχτών που μπορούν να υποστηρίξουν τη φιλοσοφία του αλλά και αυτή των Τιτάνων. Ήδη έχουν γίνει επαφές με παίχτες από το υπάρχον ρόστερ για την παραμονή τους, ενώ πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση, ο 39χρονος προπονητής έχει προχωρήσει και προτάσεις για μεταγραφικές προσθήκες.

Πηγή: Karditsasportiva.gr