Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το Summer School

Afisa Summerschool

Στην τελική ευθεία η εκδήλωση που ετοιμάζει το ΤΕΦΑΑ

Το Summer School με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση» θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου 2016(11 ημέρες) στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

 

Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες που το διοργανώνουν δηλώνουν ότι τα παιδιά που θα συμμετάσχουν (μαθητές δημοτικών και γυμνασίων) θα βιώσουν μια πολύ σημαντική εμπειρία.

 

Τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις (μαθαίνωγια τη διατροφή, φτιάχνω υγιεινό σνακ και γλυκό, μαθαίνω το σώμα μου κ.α.), θα ανακαλύψουν μη διαδεδομένα σπορ (τοξοβολία, κρίκετ, μπάντμιντον, baseball, darts, kids athleticsκ.α.) αλλά και θα παίξουν συμμετέχοντας σε επιστημονικά σχεδιασμένες δραστηριότητες (αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά προγράμματα,παιδαγωγικάπαιχνίδια κ.α.).

 

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το 1οSummer School που διοργανώνεται στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών για την τελική εγγραφή των παιδιών θα γίνει στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ την Κυριακή 26/6/2016 από 9:00 έως 13:00 ή τη Δευτέρα 27/6/2016 από τις 8:00.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschool και στα τηλέφωνα 2431047030 και 6944640035.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Δρ. ΓεροδήμοςΒασίλειoς

Επιστημονικά Υπεύθυνος