Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Εισήγηση για υποβιβασμό ομάδων football league

Εισήγηση για υποβιβασμό ομάδων football league

Eχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς

 

H πρόταση της ερευνήτριας προς το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι υποβιβασμός και πρόστιμο άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Εκτός από τις περιπτώσεις των Χανίων του Πανελευσινιακού και της Ξάνθης που έχουν γίνει ήδη γνωστές, στο ΔΣ της Super League έγινε ευρεία συζήτηση από την οποία, κατά πληροφορίες, προέκυψε ότι τα ίδια κατηγορητήρια φέρεται να έχουν σταλεί και στις υπόλοιπες ομάδες, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε τους Κισσαμικό, Αναγ. Καρδίτσας, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Λαμία, Ζάκυνθος, Απόλλων Αθηνών, ενώ ακούστηκε ότι το ίδιο έχει συμβεί και για ομάδες της Super League όπως ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι περισσότερες ομάδες είπαν ότι δεν θέλουν να περιλαμβάνονται στα κουπόνια και να πάψει η Football League να πληρώνει τις 39.000 ευρώ ετησίως στην εταιρία Sports Radar που λειτουργεί στο όνομα της UEFA παρακολουθώντας τη στοιχηματική ροή των αγώνων.

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης θα καταθέσει το σχετικό αίτημα, την Παρασκευή (17/6) στην ΕΠΟ, μαζί με θέματα που αφορούν τη διαιτησία για τη λειτουργία της οποίας οι ομάδες της Football League έχουν παράπονα.

Τέλος ο κ. Καλογιάννης πρότεινε όταν παρατηρείται έντονη στοιχηματική ροή σε κάποιον αγώνα να υπάρχει άμεση ενημέρωση και  το παιχνίδι αυτό να μην ξεκινά.

soccerplus.gr

Συντάκτης

Άρθρα : 16677
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top