Στην κόντρα Κοντονής, συκοφάντης λέει η ΕΠΟ

650938B6A433E01B8531F58E04EBC4D4

 

Ένα νέο «θερμό» επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα της Πολιτείας με την ΕΠΟ,

Ένα νέο «θερμό» επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα της Πολιτείας με την ΕΠΟ, καθώς μετά την ευθεία επίθεση του Σταύρου Κοντονή κατά της διοίκησης Γκιρτζίκη στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η απάντηση ήταν εξίσου καυστική χαρακτηρίζοντας τον υπουργό αθλητισμού ως «συκοφάντη» που σύντομα θα λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσα ανέφερε ο πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων της “εξυγίανσης” σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα σε αθλητική ιστοσελίδα απηχούν το ήθος και την αγωγή του και είναι αναμασήματα όσων έχουν γραφτεί στο παρελθόν και πολλάκις παταγωδώς διαψευστεί.

Είναι προφανές ότι τα σχέδια του, όποια και αν είναι αυτά, δεν επιτυγχάνουν και για αυτό καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία καταφεύγει σε ακραία επίπεδα διαβολής και συκοφαντίας, τα οποία δεν συνάδουν αξίωμα, το οποίο κατέχει. Γι’ αυτό ο μόνος δρόμος απάντησης για μας είναι η προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

«Φωνάζει ο κλέφτης» η απάντηση Κοντονή

Σκληρή απάντηση που κρατά ψηλά τους τόνους από τον υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμου, Σταύρο Κοντονή στην ανακοίνωση της ΕΠΟ. «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αναφέρει αρχικά ο κ.Κοντονής.

Αναλυτικά η απάντηση του Κοντονή:

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Δεν δικαιούνται να κάνουν μαθήματα ήθους, ευγένειας και συμπεριφοράς, και πολύ περισσότερο να απειλούν δήθεν, κάποιοι που έχουν μετατρέψει σε δεύτερο σπίτι τους τα ανακριτικά γραφεία και τις δικαστικές αίθουσες και έχει επιστρατευθεί, για όσα κατηγορούνται ότι έχουν πράξει, σχεδόν το σύνολο του ποινικού κώδικα.

Μήπως θα ήθελαν επίσης οι δήθεν προσβεβλημένοι να μας πουν, αφού είναι τόσο αδιάφθοροι και εύθικτοι, για ποιο λόγο ανθίστανται με τόση μανία, καθημερινά στη διεθνή προσπάθεια δημιουργίας του νέου κώδικα δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. και την επιβολή διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο;» αναφέρει η επίσημη δήλωση του υφυπουργού.