Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Συνεργασία ΕΟΚ – Δήμου Τρικκαίων

Συνεργασία ΕΟΚ – Δήμου Τρικκαίων

BASKET FARMAKIS

Για την τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων

Τη συμβολή του Δήμου Τρικκαίων στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων, εξήρε σήμερα ο υπεύθυνος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τους αγώνες, κ. Νίκος Φαρμάκης.

Το στέλεχος της ΕΟΚ – και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ανδρών – επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Αφορμή της επίσκεψης, η ενεργητική συμμετοχή του Δήμου στην πανελλήνιας σημασίας αυτή διοργάνωση (Final Six), με την παραχώρηση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Κατσιμήδου, καθώς και ουσιαστική βοήθεια σε θέματα οργάνωσης. Ο κ. Φαρμάκης τόνισε τη σημασία της διοργάνωσης για τον Δήμο Τρικκαίων και την πόλη των Τρικάλων, με την παραμονή στην πόλη επί εξαήμερο (28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου) αθλητών, συνοδών, ανθρώπων του μπάσκετ, της Ομοσπονδίας, επισκεπτών.
Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε τη σημαντικότητα αυτής της διοργάνωσης για μια μπασκετική πόλη, όπως τα Τρίκαλα. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που έχουν οι επισκέπτες για να αξιοποιήσουν τη διαμονή στα Τρίκαλα. Τέλος, τόνισε τη σημασία της φιλοξενίας και ανάληψης διοργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας στα Τρίκαλα, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων, που διεξάγεται δύο ημέρες πριν το Final Six του μπάσκετ (25 και 26 Ιουνίου).
Υπενθυμίζεται ότι στη διοργάνωση, που τείνει να καταστεί θεσμός για την περιοχή μας, θα λάβουν μέρος οι έξι καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν: ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ, και ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .

Συντάκτης

Άρθρα : 16732
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top