Ευχές Γιαννούλη στο νέο ΔΣ του Ασκληπιού

IMG_0682

Ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου δηλώνει ότι έκλεισε τον κύκλο του.

Με επιστολή του ο Γιάννης Γιαννούλης εύχεται καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ του Ασκληπιού ενώ κάνει και έναν απολογισμό της δικής του θητείας. Αναλυτικά η επιστολή:

Με αφορμή τις εκλογές και την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ομάδα βόλεϊ του Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων, θα ήθελα να εκφράσω τις καλύτερες ευχές στη νέα Διοίκηση που προέκυψε από τις εκλογές της 14ης Ιουνίου 2016.

Όπως είχα ήδη ενημερώσει από καιρό, οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και η έλλειψη χρόνου για το επόμενο διάστημα,  είναι οι λόγοι που με κάνουν να μη μπορώ να συμμετέχω στην προσπάθεια της επόμενης μέρας.

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας μου στη Διοίκηση της ομάδας του Α.Σ. Ασκληπιός  (τα 5 από τη θέση του Προέδρου), μετά από πολλά χιλιόμετρα, ωραίες εμπειρίες και συγκινήσεις, θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου και ήλθε η στιγμή να αποχωρήσω.

Η άνοδος και η καθιέρωση της γυναικείας μας ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, οι πανελλήνιες διακρίσεις στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου (αγοριών και κοριτσιών) με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με τις κορασίδες στη Ζάκυνθο, οι διοργανώσεις επίσημων τουρνουά για πρώτη φορά στα Τρίκαλα με τη συμμετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (προολυμπιακά τουρνουά), οι διοργανώσεις Final 4 αλλά και η γνωριμία και οι φιλίες με ανθρώπους του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα, είναι οι λόγοι που με κάνουν να αισθάνομαι υπέροχα που συμμετείχα σε αυτό το ταξίδι.

Είμαι σίγουρος πως η νέα διοίκηση, βασισμένη σε παλαιά και νέα μέλη, θα δείξει το ίδιο και περισσότερο μεράκι και δίψα για διακρίσεις του Συλλόγου όπως αυτές που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο πήχης πρέπει να μπαίνει πάντα λίγο πιο ψηλά και η επιτυχία να είναι μόνιμος στόχος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στους προπονητές και αθλητές που μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων (κκ Μιχαλάκης Χρήστος, Ρεντζιάς Ευθύμης, Καρανάσιος Γιώργος) και στο Δήμο Τρικκαίων (κκ Λάππας Χρήστος, Παπαστεργίου Δημήτρης) αλλά και σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια για την αναβάθμιση του βόλεϊ στα Τρίκαλα και τις επιτυχίες του Α.Σ. Ασκληπιός.

Θα είμαι για πάντα φίλος και αρωγός στην προσπάθεια για νέες επιτυχίες!