Τρικαλινές Διακρίσεις στο Τραμπολίνο

Eπιτυχίες σημείωσε ο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» Τρικάλων στο Τραμπολίνο

 

Νέες επιτυχίες σημείωσε ο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» Τρικάλων στου τελικούς του αγωνίσματος του Τραμπολίνο που πραγματοποιήθηκαν στις 12 Ιουνίου στην Καβάλα.

Αναλυτικότερα στην κατηγορία των παγκορασίδων Β΄ οι αθλήτριες Αντωνίου Στεφανία, Βασιλείου Μαρία-Παναγιώτα,  Τζιμούρτου Μαρία και Τζιώλη Βαρβάρα και κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο Ομαδικό αγώνισμα του Διπλού Μίνι Τραμπ.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων Α΄ οι αθλήτριες Ευαγγελακοπούλου Άρτεμις, Ζαφειριάδη Ελένη, Κατσαρού Αριάδνη και Κοντούλη Μαρία κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο αγώνισμα του Τραμπολίνο.

Οι Αθλήτριες Κατσαρού Αριάδνη και Κοντούλη Μαρία πήραν ακόμη μία διάκριση καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο συγχρονισμένο Τραμπολίνο. Την τρίτη θέση στο συγχρονισμένο Τραμπολίνο των παμπαίδων κατέκτησαν επίσης οι αθλητές Αναστασιάδης Γρηγόρης και Σιακαβάρας Αθανάσιος.

Ο προπονητής του συλλόγου Μέλλος Βασίλειος, η βοηθός προπονητή Χαρά Παπαγεωργίου, καθώς και ο Πρόεδρος Πήχος Βασίλειος, δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις των αθλητών και τους συγχαίρουν για την εξαιρετική τους προσπάθεια, όπως και για τη σκληρή προπόνηση που τους οδήγησε σ’ αυτά τα αποτελέσματα.

Οι αθλητές του «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» έχοντας ολοκληρώσει την αγωνιστική σεζόν συνεχίζουν δυναμικά τις προπονήσεις μέχρι το τέλος του Ιουνίου.