Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΑ - ΑΓΟΡΑ » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Λαζόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μας πήρατε τα σπίτια; Τελειώσατε!

Λαζόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μας πήρατε τα σπίτια; Τελειώσατε!

Στροφή κατά ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος,

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε μάλιστα την αναφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ ως εξής:  «Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… Tους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω: Τελειώσατε!».

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξαπέλυσε μύδρους κατά του κυβερνώντος κόμματος: «Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη που δεν έρχεται στην Ελλάδα, τη βαριά φορολόγηση και τις κατασχέσεις των κατοικιών, ανέβασε τους τόνους: «Περιμένουμε την ανάπτυξη. Mε τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη, κυρία μου; Επτακόσιες εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στη Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό, μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε «μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης»; Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες είναι ξένος, δεν είναι πατριώτης», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Κάνοντας ειδική μνεία στις κατοικίες ενόψει των πλειστηριασμών, είπε: «Τα σπίτια ανήκουν στους Έλληνες. Με τον ΕΝΦΙΑ που πρωτοσκέφτηκε ο κ. Βενιζέλος και έφερε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα αυτή. Τη μικροσπιτική καταστροφή. Οι άνθρωποι έχασαν σε μια νύχτα όλοι τις ιδιοκτησίες τους. Όλοι έγιναν ενοικιαστές από τη μία μέρα στην άλλη. Κληρονομούμε για πρώτη φορά χρέος στα παιδιά μας».

Και κατέληξε: «Ήμουν εδώ, χθες, στη χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρόν, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας. Αλλά αν στράβωσαν οι αριστεροί, αυτό δεν σημαίνει ότι ίσιωσαν οι δεξιοί… Για να βάζουμε τα πράγματα στα ράφια τους και να μην είναι χύμα. Φτάνει τόση αμνησία».

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top