Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » To αύριο του μπάσκετ στα Τρίκαλα

To αύριο του μπάσκετ στα Τρίκαλα

10626619_668284516612862_4766689160763654509_n

Την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων φιλοξενούν τα Τρίκαλα.

Απο το γραφείο του Εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά και τιμή , η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Τρικκαίων  αναλαμβάνει τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων, που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου .

Η διοργάνωση, που έχει καταστεί πλέον θεσμός για την περιοχή μας, θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων μέσα από ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβουν μέρος οι έξι καλύτερες ομάδες μπάσκετ της φετινής σεζόν: ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ,ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ, και ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .

Πιστή στο όραμά της, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να δηλώνει το παρόν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στρέφοντας την προσοχή στον αθλητικό τουρισμό και τη μείζονα σημασία του στη σύγχρονη πραγματικότητα . Η ανάγκη για μια τέτοια πολιτική δεν προέρχεται μόνο από τον βασικό ρόλο που διαδραματίζει ο αθλητισμός στην κοινωνία ως αναπόσπαστο τμήμα της, αλλά και από την ανάγκη ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και ευημερίας .

Για πέντε συνεχόμενες ημέρες η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην πόλη των Τρικάλων, παρασύροντας τους νέους στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού ,της προσπάθειας και του Ευ Αγωνίζεσθε, προσφέροντας μέσα από τη δίψα για τη νίκη ξεχωριστές στιγμές . Με την καλή συνεργασία όλων των παραγόντων και του κόσμου, θα έχουμε την ευκαιρία για μια άριστη διοργάνωση προσφέροντας παράλληλα ακόμα μια προβολή της Περιφέρειάς μας σε όλη την Ελλάδα  .

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16721
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top