Επιτυχημένο ποδηλατικό σιρκουί στην Πύλη

13432393_1003686233042429_7305904109518631544_n

 

Ο Αγώνας  ενταγμένος  στο αγωνιστικό καλεντάρι 2016 της Ελληνικής Ποδηλασίας

 

Μια ακόμη όμορφη διοργάνωση από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων άφησε άριστες εντυπώσεις σε αθλητές και συνοδούς ομάδων.

Η «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2016» ήταν ενταγμένος αγώνα στο αγωνιστικό καλεντάρι 2016 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και επίσης  στις εκδηλώσεις του Δήμου Πύλης για την μνήμη της ιστορικής «Μάχης της Πόρτας» του 1943.

Εμείς οι άνθρωποι του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ θέλουμε να ενημερώσουμε ότι επιλέξαμε προσεκτικά τις διαδρομές, ώστε να έχουμε την ασφαλέστερη διαδρομή αντοχής  για κάθε αγωνιστική κατηγορία.  Θα θέλαμε επίσης  να ζητήσουμε και ένα συγνώμη από τους εκπροσώπους των ομάδων που δεν τους ειδοποιήσαμε έγκαιρα για την έκτακτη απονομή (μία ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο)  στις κατηγορίες Μίνι. Με αποτέλεσμα κάποια  παιδάκια να μην παραβρεθούν στις απονομές.

1 of 9

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους εθελοντές κριτές της διαδρομής, στις κυρίες της γραμματείας του αγώνα και στην αστυνομική διεύθυνση Πύλης που κάλυψε όλες  τις διαδρομές σε όλες τις κατηγορίες. Αλυτάρχης του αγώνα ήταν ο επίσημος κριτής της ΕΟΠ κος Γώγος Πέτρος, γιατρός κος Βαρσάμης Γιώργος και υπεύθυνη για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα η κα Τσίπα Στέλλα  από τις Ποδηλατικές Δράσεις Λάρισας που πραγματικά εντυπωσίασε με την δουλειά της, αφού βρέθηκε και φωτογράφισε σε όλα τα σημεία της διαδρομής.  Η αστυνομική διεύθυνση Πύλης ήταν ο κύριος παράγοντας που στον αγώνα δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα ασφάλειας, αφού  συμμετείχε με περιπολικά, μηχανές και αρκετούς ένστολους σε όλα τα σημεία του αγώνα.

Στον αγώνα συμμετείχαν περίπου 70 αθλητές και αθλήτριες κυρίως στις μικρές κατηγορίες. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συμμετείχε με τα παιδιά της ποδηλατικής ακαδημίας του,  που αν και καινούρια στον χώρο της ποδηλασίας κατάφεραν να μαζέψουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες και αρκετά από αυτά να βρεθούν και στο βάθρο των απονομών. Η Εύα Ντάκου είχε την καλύτερη επίδοση από τα παιδιά της ακαδημίας μας,  αφού ήταν η νικήτρια της κατηγορίας «μίνι μικρά κορίτσια».

Η ακαδημία ποδηλασίας θα συνεχίσει τις προπονήσεις – μαθήματα και συμμετοχές σε αγώνες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με μια μικρή μόνο διακοπή από 1η έως και 15 Αυγούστου. Τα παιδιά μαθαίνουν να χειρίζονται με ασφαλή και σωστό τρόπο το ποδήλατο  τους, διδάσκονται θεωρία και πράξη του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και μέσα από το παιχνίδι,  αθλούνται  και συμμετέχουν σε αγώνες.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.