Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Στίβου Βετεράνων

Δειτε το ενημερωτικό των βετεράνων και τα ΑποτελέσματαSONY DSC

Στο πρωτάθλημα έγινε ρεκόρ συμμετοχών και στα μετάλλια πρωτος ήταν ο  ο ΣΕΒΑΣ Αθηνών με 84 μετάλλια. Ακολούθησε  ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης με 42 μετάλλια.
ο Σύλλογος Τρικαλινών βετεράνων  ήταν τρίτος με  , 14 χρυσά, 8 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια στους Ανδρες .

 

Ενημερωτικά οι Βετεράνοι των Τρικάλων αναφέρουν….Οι Πανελλήνιοι αγώνες Βετεράνων 2016 διεξήχθησαν με μεγάλη επισημότητα, όπως αρμόζει σε αθλητές που πλέον αγωνίζονται, παρά την μεγαλύτερη ηλικία που έχουν και φυσικά δίνουν το μέγιστο παράδειγμα σε όλους.

​Προσπαθήσαμε να φανεί το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλουν οι βετεράνοι, οι οποίοι ξεπερνούν πολλές φορές και τα όριά τους,..και τα καταφέρνουν, με τις απονομές που κάναμε, και όχι, όταν τερματίζουν οι αθλητές να πηγαίνουν σε ένα σημείο του γηπέδου όπου θα του δοθεί το αναμνηστικό και το μετάλιό του.

​Για πρώτη φορά δόθηκαν κύπελα σε όλους τους πρώτους νικητές όλων  των κατηγοριών σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

​Για πρώτη φορά στα πλαίσια της αναβάθμισης των αγώνων έγινε με μεγάλη επισημότητα παρέλαση με όλο το τελετουργικό που απαιτείται σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα.

​Για πρώτη φορά δήλωσαν συμμετοχή 407 αθλητές εκ των οποίων 340 παρευρέθησαν και 310 βαθμολογήθηκαν (σε όλους τους αγώνες δηλώνονται π.χ 100 και εν τέλει παρουσιάζονται οι 60-70 είτε λόγω προσωπικών προβλημάτων, είτε τραυματισμών τελευταίας στιγμής.

​Για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ίσχυσε ότι προεβλέπετο από την δήλωση συμμετοχής, ουδεμία αλλαγή αγωνίσματος έγινε.

​Η συμφωνία της τεχνικής σύσκεψης για κλείσιμο των πινακίων 30′ πριν την έναρξη του αγωνίσματος έγινε πραγματικότητα.

​Για πρώτη φορά διεξείχθη πανελλήνιο πρωτάθλημα με εφαρμογή διαχείρησης Αγώνων στίβου, όπου όλα βγαίναν αυτόματα, κατά την δεύτερη  δε ημέρα, τα αποτελέσματα, κατά την εξέλιξη των αγώνων  ήταν αναρτημένα στο διαδίκτυο πιό γρήγορα από την τοιχοκόλιση των αποτελεσμάτων εντός σταδίου. (ήμασταν ONLINE και τα αποτελέσματα, όταν γινόταν η εισαγωγή στο σύστημα, σε 30» ήταν στον αέρα.

​Αυτά αναφέρονται διότι πολλοί συναθλητές μας οι οποίοι συμμετείχαν σε αγώνες στο εξωτερικό, (καλώς μας τα αναφέρουν) μας αναφέραν με θαυμασμό, ότι μετά από μία ώρα, γνωρίζαν το αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Εδώ θα αναφέρουμε πως από το σύστημα μπορούσαμε, όταν γίνει η εισαγωγή επιδόσεων, να εκδόσουμε αυτόματα και τα διπλώματα των αθλητών (3 νικητών), πλήν ότι απαιτείται ειδικός εκτυπωτής (που να υποστηρίζει πιό χονδρο χαρτί).

​Οι αθλητές συμπεριφέρθησαν άψογα και βοήθησαν στα μέγιστα για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων, πιστεύουμε πως αυτό έγινε διότι: υπήρχαν ενιαίοι κανόνες για όλους, αυτό που ζητάμε χρόνια, χωρίς υστεροβουλίες και μεθοδεύσεις.

​Πιστεύουμε πως αν ορισμένα βασικά οργανωτικά θέματα τηρηθούν , δεν θα υπάρχουν στο μέλλον, γκρίνιες, υποψίες, φασαρίες, ανοργανωσιά αγώνων, (αρκεί να τηρούνται οι κανόνες προς όλους και για όλα) διαφορετικά θα πηγαίνουμε όχι σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά σε πανηγύρια…

​Να είστε όλοι καλά, εσείς και οι οικογένειές σας και του χρόνου όλοι μαζί, ενωμένοι, να έχουμε την δυνατότητα να ξανααγωνισθούμε…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

Δείτε τον πίνακα με τα αποτελέσματα εδώ: http://media.wix.com/ugd/33a04e_85896a723adf48e38f2cb882f9a78d5d.pdf