Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » uncategorized » Ο Στ.Κοντονής θέτει FIFA και UEFΑ προ των ευθυνών

Ο Στ.Κοντονής θέτει FIFA και UEFΑ προ των ευθυνών

Ο κ. Κοντονής, εστειλε επιστολή προς τις δύο ποδοσφαιρικές αρχές,

 

Προ των ευθυνών τους θέτει την FIFA και την UEFA ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Κοντονής, σε επιστολή προς τις δύο ποδοσφαιρικές αρχές, εκφράζει τον προβληματισμό της κυβέρνησης για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο ποδοσφαιρικό τοπίο της χώρας μας και τις καλεί να λάβουν όσα μέτρα απαιτούνται για να βρεθεί οριστική λύση.

Ο κ. Κοντονής επισημαίνει στην επιστολή του, ότι υπό τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή, το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει με καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί. Δεν κρύβει μάλιστα ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που έχει για να προστατεύσει την έννομη τάξη, προκειμένου να μην θρηνήσουμε νεκρούς.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, εδώ και καιρό έχει κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγωνία του, με την επιστολή να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και ως μοχλό πίεσης των δύο διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών προς την ΕΠΟ.

Σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Livesport, ανέφερε ότι ο κ. Κοντονής με επιστολή του προς τις FIFA/UEFA, τους προειδοποιούσε πως δεν θα επέτρεπε την έναρξη τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου λόγω των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η επιστολή ναι μεν υπήρξε προς την ΕΠΟ, αλλά ήταν περισσότερο συμβουλευτικού χαρακτήρα (για επιπλέον μέτρα) και σε αθλητικό ύφος, παρά με τη μορφή απειλής.

Συντάκτης

Άρθρα : 16754
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top