Με Αντετοκούνμπο η Εθνική στο προολυμπιακό

Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, πρέπει να έβγαλε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, καθώς άκουγε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να του λέει πως θα ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας μπάσκετ να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από τους Μιλγουόκι Μπακς και θα λάβει μέρος, τελικά, στην προετοιμασία ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο (4-9/7).

Ο Ελληνας γκαρντ-φόργουορντ επιθυμούσε διακαώς να βοηθήσει την ομάδα και μόλις πήρε το «ok» από τους Μπακς έσπευσε να δείξει την αγάπη του για την εθνική, ανακοινώνοντας ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, την τελική απόφαση: «Η απόφαση πάρθηκε. Δε θα μπορούσα να λείψω από το πλευρό σου, θα είμαι εκεί για εσένα»!

Ο Αντετοκούνμπο συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση των Μπακς και κατάφερε να την πείσει πως πρέπει να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής, μολονότι η ομάδα του Μιλγουόκι, που ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο, ήθελε να μείνει στις ΗΠΑ για να κάνει προπονήσεις.