Εκανε ρεκόρ καριέρας ο Μπουρούσης

d62ce5c399cbd2f2000270084e81b66d_L

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η απίστευτη εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση

Μία ακόμη απόδειξη ότι ο Γιάννης Μπουρούσης διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι όσοι είδαν τη συγκλονιστική νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί της Μπαρτσελόνα στην παράταση, στα ημιτελικά των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος

Ο Έλληνας διεθνής πέτυχε ρεκόρ πόντων με 32 και φυσικά ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα της Βασκονίας στη μείωση του σκορ σε 2-1 νίκες.

Τα έξι τρίποντα που πέτυχε αποτελούν ρεκόρ καριέρας, όπως επίσης κι οι 32 πόντοι που σημείωσε έχοντας συνολικά 7/12 δίποντα, 6/9 τρίποντα και 0/1 βολές.

Και να ήταν μόνο αυτό. Κατάφερε να πετύχει το το πιο εντυπωσιακό καλάθι των πλέι οφ. Αυτό που στη λήξη του κανονικού αγώνα οδήγησε τη Λαμποράλ στην παράταση.

 

AdTech Ad

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αυτό που… πέτυχε ο Γιάννης Μπουρούσης κάνει τον γύρο της Ευρώπης και τα σχόλια είναι διθυραμβικά για τον Έλληνα σέντερ. Μάλιστα, ο κόουτς της Λαμποράλ, Βέλιμιρ Περάσοβιτς τον αποθέωσε.

«Αυτό που έκανε ο Μπουρούσης ήταν απίστευτο. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει πως δεν θέλαμε να τελειώσει η σεζόν για μας. Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν πολύ κακοί, αλλά στο τέλος παλέψαμε και φτάσαμε σε ένα καλάθι που το αξίζαμε. Δεν θα ήταν δίκαιο για όλη τη φετινή μας προσπάθεια να αποκλειστούμε με 3-0», ήταν τα λόγια του, μεταξύ άλλων.