ΝΒΑ Οι Καβαλίερς μείωσαν σε 2-1 νίκες

Οι «Καβς» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν

 

Οι Καβαλίερς και ο ΛεΜπρόν δεν παραδίδονται τόσο εύκολα. Η ομάδα του Κλίβελαντ και ο Τζέιμς διέψευσαν όσους τους είχαν ξεγραμμένους μετά τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις και τις βαριές τους ήττες στο Όκλαντ. Στον τρίτο τελικό του ΝΒΑ διέλυσαν με 120-90 τους Γουόριορς, μολονότι αγωνίστηκαν χωρίς το τραυματία, Κέβιν Λοβ, και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών που απέκτησε, πλέον, νέο ενδιαφέρον.

Οι «Καβς» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν, ο οποίος με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 τάπες ήταν καταπληκτικός και έδωσε τη δική απάντηση στους όποιους επικριτές του. Πολύ καλός ήταν και ο Κάιρι Ίρβινγκ που εκτός των 30 πόντων του μοίρασε και 8 ασίστ, ενώ 20 πόντους είχε ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Ο Στεφ Κάρι δεν ήταν σε καλή βραδιά και είχε 19 πόντους και ο Χάρισον Μπαρνς 18 πόντους για τους «πολεμιστές», αλλά ο MVP των πρώτων δύο ματς, Ντρέιμοντ Γκριν έμεινε στους 6 και ο Κλέι Τόμπσον στους 10. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν πλέον τα ξημερώματα του Σαββάτου, πάλι στο Κλίβελαντ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των τελικών:

4ος τελικός (10/6): Κλίβελαντ-Γκόλντεν Στέιτ

*5ος τελικός (13/6): Γκόλντεν Στέιτ-Κλίβελαντ

*6ος τελικός (16/6): Κλίβελαντ-Γκόλντεν Στέιτ

*7ος τελικός (19/6): Γκόλντεν Στέιτ-Κλίβελαντ

*Αν χρειαστεί